воскресенье, 22 мая 2011 г.

Модуль 3. Рефлексія.


Проаналізуйте, як матеріали модулю допомогли Вам планувати проект.

• Як можна використовувати Інтернет для підтримки навчання ?

• Як можна переконатися, що Інтернет використовується безпечно і відповідально?
 Подумайте, як знання, що ви отримали в цьому модулі  вплинуть на Вашу подальшу роботу і на якість навчання ваших учнів. Напишіть, будь-ласка свої роздуми, питання і сумніви. 

среда, 11 мая 2011 г.

Модуль 2. Рефлексія

Шановні колеги! Напишіть, будь ласка, які матеріали модуля допомогли Вам спланувати і розробити свій проект. Як на вашу думку ключове і тематичні запитання допомагають підтримувати навчання школярів? Чи допомогли матеріали модулю розробити особистісно-орієнтоване оцінювання діяльності учнів? Чи зможуть змінити нові підходи до процесу оцінювання роботу з учнями в школі? Напишіть свої думки, ідеї, або проблеми, які ви можете передбачити.

понедельник, 9 мая 2011 г.

Модуль 1. Рефлексія.

Шановні колеги! Сьогодні ми визначилися із темою нашого проекту і підготували буклет учителя.  Якими ви побачили переваги методу проектів? Як метод проектів допомагає розвивати в учнів якості ХХІ століття? Чи можна за допомогою методу проектів підвищити якість навчання?  Дякую за обговорення

воскресенье, 8 мая 2011 г.

Початок роботи над дистанційним курсом

Доброго дня шановні колеги!

Ми сьогодні познаймилися із дистанційним курсом. Наш блог створено для того, щоб ми могли обмінятися думками, висловити свої побажання.

Я пропоную обговорити сьогодні наш перший навчальний день, що було для вас цікавим?